Turtite de dovlecei

Ingrediente:
- 1 dovlecel mare
- 2 oua
- ceapa verde
- patrunjel tocat marunt
- 2 linguri de lapte
- 75g faina
- sare
- piper
- ulei pentru prajit daca alegeti varianta sa prajiti turtitele.

Preparare:
Dam dovlecelul pe razatoare,il saram putin si il stoarcem bine bine de apa.
Intr-un vas amestecam dovlecelul cu ceapa si patrunjelul tocat marunt.
Separat batem ouale cu laptele dupa care adaugam si faina,punem amestecul peste dovlecel si amestecam.Condimentam cu sare si piper.

Cu o lingura luam din amestec si punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 35 de minute la 180°C sau pana se rumenesc pe ambele parti.
Le puteti face si intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.
Le puteti servi alaturi de un sos racoros de iaurt sau usturoi.
Pofta buna!