Negresa vegana

Ingrediente:

  • 400g naut
  • 160g fulgi de ovaz
  • 40g curmale
  • 400ml lapte de cocos la conserva
  • 30g cacao
  • 20g proteina de ciocolata ( optional )

Pudra proteica este optionala,se inlocuieste cu 1 banana sau cu curmale.

Preparare:

  1. Curmalele le hidratam in laptele de cocos la foc mic;
  2. Adaugam toate ingredientele intr-un blender si amestecam bine;
  3. Turnam intr-o form de tort cu diametrul de 24cm si dam la cuptor la 180 grade celsius pentru 25-30 de minute;
  4. Lasam sa se raceasca in frigider pana a doua zi,dupa care servim cu unt de arahide topit,ciocolata,miere,iaurt,fructe sau simplu.

Pofta buna!

Cu drag,Anca.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți