Tort raw cu bucati de zmeura

Ingrediente blat:

  • 175g curmale
  • 80g migdale
  • 30g nuci pecan
  • 40g alune de padure
  • 1 lingurita ulei de cocos

Ingrediente crema caju si zmeura:

  • 300g caju hidratat peste noapte
  • 25g ulei de cocos
  • 20g sirop de agave
  • 180g crema de cocos
  • 150g zmeura

Preparare:

  1. Pentru blat blenduim toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena;
  2. Punem compozitia intr-o forma de tort cu diametrul de 20cm si presam usor cu degetele;
  3. Dam blatul la frigider pana pregatim cremele;
  4. Pentru crema,blenduim toate ingredientele in afara de zmeura;
  5. Dupa ce am obtinut o crema fina,impartim compozitia in doua;
  6. Prima parte o turnam peste blat,punem bucatele de zmeura din loc in loc si dam la congelator pana se intareste crema.
  7. Ce-a de-a doua crema ramasa o blenduim cu restul de zmeura si o turnam peste crema de caju ;
  8. Se mai da la congelator pentru 1 ora sau la frigider peste noapte;
  9. Se poate consuma si ca inghetata tinand tortul la congelator,sau ca atare tinut la frigider.
  10. Va salut cu drag.
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți