Ferrero rocher

Ingrediente:

  • 150g alune de padure
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura esenta de rom
  • 3 linguri sirop agave (optional)
  • alune de padure tocate

Preparare:

  1. Pastram 18 bucati din alunele de padure,restul le amestecam cu pudra de cacao,esenta si siropul de agave intr-un blender;
  2. Formam bilute in palma in interiorul carora vom pune cate o aluna de padure;
  3. Trecem bilutele prin alunele tocate si dam pentru 30 de minute la frigider.

Au trecut mai ceva ca si painea calda,eu nu am folosit sirop de agave si au fost perfecte ca si gust atat pentru mine cat si pentru copii.

In loc de cacao se poate folosi pudra de roscove,eu am mers pe cacao neagra.

Cu drag,Anca.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți