Cheesecake proteic cu ciocolata
Ingrediente tava 18cm:
- 250g branza proaspata de vaci
- 150g iaurt grecesc
- 2 oua + 2 albusuri
- 2 cupe proteina
- fulgi de ciocolata
- 4 curmale
- 1/2 cana de zmeura ( optional )
Optional: - sirop de agave sau miere;
- stevie
Preparare:
Punem toate ingredientele in afara de fulgii de ciocolata si zmeura intr-un blender si amestecam bine.
Punem compozitia astfel obtinuta intr-o tava de tort.
Zmeura o zdrobim cu furculita si o punem din loc in loc peste cheesecake.Luam si fulgii de ciocolata si ii presaram peste desertul nostru.
Dam la cuptor pentru 45 de minute - 1 ora la 145 grade,lasam sa se raceasca in cuptor dupa care dam cheesecake-ul la rece.
Servim oricand avem pofta de dulce.
Pentru a indulci acest desert am folosit curmale,pentru mine a fost suficient de dulce.Voi puteti folosi zahar,stevie,miere,sirop de agave.
Pofta buna!