Chiftele de conopida

Ingrediente:

  • 500g conopida
  • 50g faina migdale
  • 50g parmezan ras
  • 1 ceapa verde 
  • 2 oua
  • sare/piper
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 morcov mic dat pe razatoare

Ingrediente:

  1. Taiem conopida in bucatele mici si o punem la fiert in apa cu sare;
  2. Dupa ce a fiert o lasam sa se raceasca,o faramitam cu furculita si adaugam restul ingredientelor;
  3. Formam in palma chiftele ca si de burgeri,aplatizand usor cu palma si dam la cuptor pentru 15 minute pe fiecare parte la 180 de grade celsius.
  4. Se servesc alaturi de o salata,cartofi dulci,orez integral sau dupa preferinta.

Pofta buna!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți