Batoane snickers

Ingrediente:

  • 100g proteina de ciocolata
  • 30g faina de cocos
  • 50g migdale macinate
  • 150ml lapte
  • 100g curmale
  • 2 linguri sirop agave
  • 3 linguri caju tocate
  • 80g ciocolata neagra

Preparare:

  1. Amestecam proteina de ciocolata cu faina de cocos,migdalele macinate si treptat adaugam laptele pana obtinem o compozitie omogena care nu se lipeste de degete ( daca este prea mult lapte completati cu faina de cocos );
  2. Curmalele le blenduim cu mierea,iar la final adaugam nucile de caju amestecand cu o spatula;
  3. Pe o tava intindem cu ajutorul degetelor amestecul de la punctul 1 dupa care punem compozitia de la punctul 2;
  4. Dam la rece pentru 30 de minute dupa care topim ciocolata pe baie de aburi;
  5. O turnam peste snickers si o mai lasam 1 ora la rece;

Servim cu pofta.

Cu drag,Anca!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți