Snitel din piept de curcan cu parmezan la cuptor

Ingrediente:

  • 450g piept de curcan
  • faina
  • 3 oua mari sau 4 oua mai mici
  • 250g parmezan
  • sare
  • piper

Preparare:

Primul pas este sa pornim cuptorul la 200°C.

Luam pieptul de curcan il feliem subtire,eu l-am luat gata feliat asa ca am scapat de feliat.

Il condimentam cu sare si piper si il lasam deoparte pana pregatim farfurioarele cu faina,ouale batute si parmezanul ras.

Trecem fiecare bucata de curcan prin faina,oua si parmezan ras,dupa care asezam bucatile de curcan pe o tava tapetata cu hartie de copt.

Introducem tava in cuptor pentru 30 de minute,cand incepe sa isi schimbe culoare il intoarcem si pe cealalalta parte.

Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti,scoatem snitelele din cuptor si le servim calde cu o salata,sau orice garnitura doriti.

Acum puteti servi snitele pufoase si sanatoase,fara prajeala si foarte gustoase.

Pofta buna!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți