Fursecuri din banane

Ingrediente:

  • 250g fulgi de ovaz
  • 350g banane
  • 10g ulei de cocos
  • 30g curmale
  • 100ml lapte de ovaz /lapte vegetal
  • 15g cacao
  • 30g fulgi de ciocolata

Preparare:

  1. Punem curmalele in lapte la foc pentru 5 minute;
  2. Adaugam toate ingredientele intr-un blender,inclusiv laptele cu migdale si mixam bine;
  3. Dam amestecul format pentru 10 minute la frigider;
  4. Cu o lingura luam din compozitie si formam fursecuri,pe care le decoram dupa preferinta cu bucatele de ciocolata,nuci,fructe...etc;
  5. Dam fursecurile la cuptor la 200 grade Celsius pentru 30 de minute.

Servim oricand fara regrete.

Cu drag,Anca.

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți