Budinca de banane cu fulgi de ovaz

Ingrediente:

  • 50g fulgi de ovaz
  • 125ml lapte vegetal
  • 225g piure de banana + 1 banana decor
  • 1 lingura faina de cocos
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingura seminte de chia
  • 1 lingura sirop agave

Preparare:

  1. Amestecam toate ingredientele intr-un blender ;
  2. Turnam amestecul intr-o forma de chec ;
  3. Deasupra taiem o banana si o asezam peste amestec;
  4. Dam la cuptor pentru 15-20 de minute la 180 grade celsius.
  5. Eu am servit cu sirop de agave.Se poate servi cu sos de ciocolata sau doar pudrata.

Pofta buna!

Cu drag,Anca!

Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți