Tort raw cu bucati de zmeura

Ingrediente blat:
- 175g curmale
- 80g migdale
- 30g nuci pecan
- 40g alune de padure
- 1 lingurita ulei de cocos
Ingrediente crema caju si zmeura:
- 300g caju hidratat peste noapte
- 25g ulei de cocos
- 20g sirop de agave
- 180g crema de cocos
- 150g zmeura
Preparare:
- Pentru blat blenduim toate ingredientele pana obtinem o compozitie omogena;
- Punem compozitia intr-o forma de tort cu diametrul de 20cm si presam usor cu degetele;
- Dam blatul la frigider pana pregatim cremele;
- Pentru crema,blenduim toate ingredientele in afara de zmeura;
- Dupa ce am obtinut o crema fina,impartim compozitia in doua;
- Prima parte o turnam peste blat,punem bucatele de zmeura din loc in loc si dam la congelator pana se intareste crema.
- Ce-a de-a doua crema ramasa o blenduim cu restul de zmeura si o turnam peste crema de caju ;
- Se mai da la congelator pentru 1 ora sau la frigider peste noapte;
- Se poate consuma si ca inghetata tinand tortul la congelator,sau ca atare tinut la frigider.
- Va salut cu drag.

