Tort bicolor

Ingrediente(forma 20cm):
- 400g branza de vaci
- 200g zahar
- 200g biscuiti
- 400g smantana
- 150g unt
- 2 plicuri gelatina
- 100g ciocolata/100g capsuni
- 75ml frisca lichida
- 3-4 linguri cacao

Preparare:
- Maruntiti biscuitii cu ajutorul robotului de bucatarie si puneti peste acestia untul topit si racit,amestecati pana obtineti o compozitie omogena pe care o puneti intr-o forma rotunda de tort.Dam la frigider si facem cremele de branza.Pentru blatul de biscuiti de la tortul cu capsuni eu am adaugat si 3 linguri de cacao.
- Dizolvam gelatina in apa in 2 boluri separate conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Mixam branza,smantana si zaharul pana obtinem o crema fina,impartim acest amestec in doua si vom adauga in fiecare gelatina dizolvata.
- Crema alba poate sa ramana asa,sau puteti sa topiti o ciocolata alba si sa o adaugati in compozitie.
- Pentru crema maro,topim o ciocolata pe baie de aburi in care mai punem si frisca lichida,amestecam bine si dupa ce a ajuns la temperatura camerei o punem peste una din cremele de branza si omogenizam bine.
- Daca facem crema roz,blenduim capsunelele si le adaugam in crema de branza,fructele se pot alege in functie de preferintele dumneavoastra.
- Scoatem blatul de la frigider si punem in centru cate o lingura din crema alba,dupa care in mijlocul cremei albe o lingura crema maro(respectiv roz daca faceti din fructe) si tot asa pana se termina cele doua creme.
- La sfarsit cu varful unui cutit realizam un model fin deasupra cremei de branza si dam la frigider pana a doua zi.