Rulouri cu piept de curcan si avocado

Ingrediente:
- 1 bucata piept de curcan
- 1 bucata avocado
- 2-4 linguri iaurt grecesc
- 1 lingurita suc de lamaie
- 1 buc. morcov mediu
- 50g cascaval/branza cheddar
- 100g baby spanac
- sare
- piper
- usturoi pudra
- 1 lingura ulei de masline
Preparare:
- Pieptul de curcan il pregatim la abur,in cuptor sau in tigaie.Eu l-am facut la cuptor la 200°C timp de 35-45 de minute.L-am stropit cu ulei de masline si condimentat cu sare;
- Dupa ce s-a facut il taiem bucatele,la fel procedam si cu avocado.E indicat ca dupa ce am taiat avocado sa il stropim cu putina lamaie pentru a-si pastra culoarea si a nu se oxida;
- Morcovul se poate taia si el bucatele sau il puteti da pe razatoare ca si cascavalul.Eu am dat pe razatoare doar cascavalul iar morcovul l-am taiat bucati;
- Amestecam toate ingredientele intr-un bol,condimentam dupa gust si punem tot amestecul obtinut pe o lipie.
- Rulam bine lipia,o putem consuma asa sau o incalzim usor pe o tigaie;
- Pofta buna!
Cu drag,Anca.