Pulpe de pui in punga cu garnitura de orez si legume

Ingrediente:
- 8 buc. pulpite
- patrunjel
- ulei de masline
- sare
- boia
- usturoi
- condiment carne
- punga de friptura
- orez integral
- porumb
- mazare
- 2 morcovi
Preparare:
Pregatim carnita intr-o punga de friptura,peste pulpe adaugam 2 linguri de ulei de masline,patrunjelul si condimentele.Amestecam bine,legam punga si cu o scobitoare sau cutit spargem punga din loc in loc.

Introducem in cuptorul preincalzit la 180° timp 30-40 minute.
Pregatim garnitura pentru carnita.
Fierbem orezul,dupa ce a fiert il stoarcem si il punem intr-un vas in care am calit morcovul in putin ulei,adaugam si porumbul si mazarea si calim impreuna pentru cateva minute.
Condimentam cu sare,piper si putin patrunjel.
O mancare rapida,gustoasa si delicioasa.
Papam cu pofta!
