Pizza curcubeu cu blat din conopida

Am fost putin sceptica la inceput de ce o sa iasa,dar la final singurul regret a fost ca nu am incercat-o mai repede.Ador conopida,iar acest blat in combinatie cu toate legumele folosite au dat un gust divin,cat despre calorii nici nu se mai pune problema sa ne ingrijoram.
Ingrediente:
- 1 conopida mica
- 150g mozzarella
- 100g porumb
- 100g fasole
- 100g ardei rosu
- 200g spanac
- sare
- usturoi
- pepene galben
- 1 ou

Preparare:
- In vasul robotului de bucatarie punem conopida taiata bucatele mici si o mixam pana va avea consistenta fulgilor de cocos.
- Punem conopida intr-un vas pentru 4 minute in cuptorul cu microunde la temperatura mare,dupa care o lasam sa se odihneasca cateva minutele.
- Asezam conopida intr-un prosop si o strangem bine sa stoarcem toata apa,reusita blatului consta in scoaterea apei din conopida.

- Dupa ce am executat si aceasta etapa,amestecam conopida cu 1 ou si 1/4 din mozzarella.
- Turnam totul intr-o tava pe o hartie de copt si dam la cuptor pentru 15 minute la 180° sau pana vedeti ca se rumeneste pe margini.
- Scoatem blatul de pizza din cuptor si asezam restul de mozzarella si peste realizam curcubeu din legumele ales si taiate cubulete.

- Primul strat va fi de ardei rosu,urmat de pepene,porumb,spanac si fasole.
- Mai dam la cuptor pentru inca 15 minute cat sa se topeasca si mozzarella si servim cu multa pofta.
Pofta buna.
- pentru stratul rosu se mai poate folosi felii de rosii
- pentru stratul portocaliu si verde,se poate folosi ardei gras portocaliu si verde
- pentru stratul mov,ceapa mov
- mozzarella se poate inlocui cu parmezan,branza telemea,burduf sau sa nu puneti deloc.