Briose cu fructe de padure ( fara zahar si gluten )

Ingrediente:
- 190g faina de migdale
- 2 lingurite praf de copt bio
- 1 varf sare
- 200ml iaurt gras/chefir
- 4 oua
- 100g afine
- 100g zmeura
- lacrimi de ciocolata bio
- 2 linguri ulei de cocos
- 1 banana optional pentru indulcit

Preparare:
- Amestecam faina de migdale cu praful de copt si sarea;
- Separat batem ouale cu un tel,adaugam iaurtul,uleiul de cocos si piureul de banane;
- In aceasta compozitie vom adauga si faina de migdale;
- Impartim compozitia in doua si adaugam afinele respectiv zmeura;
- Turnam din amestec in forme de briose si presaram lacrimi de ciocolata bio.
- Introducem briosele in cuptor la 180°C pentru 15-20 de minute;
- Daca mai aveti rabdare inca 10 minute le lasati sa se raceasca daca nu le serviti cu mare pofta si fara regrete;

Pofta buna!
O parte din produse le-am cumparat de pe site-ul vegis,foarte seriosi,se misca rapid si au produse de calitate.
Cu drag,Anca.

