Batoane crocante de dovlecei

Ingrediente:
- 1 bucata dovlecel mare sau 2 mai mici
- 200g fulgi de porumb
- sare
- usturoi praf
- 2 oua
- faina
Sos de iaurt pentru servire:
- 150g iaurt grecesc
- marar
- sare si piper
Preparare:
- Curatam dovlecelul si il taiem batoane;
- Presaram sare peste batoanele de dovlecel si lasam sa se scurga de apa;
- Fulgii de porumb ii maruntim intr-o punga sau cu ajutorul unui robot de bucatarie;
- Trecem batoanele prin faina,apoi prin ou batut si fulgi de porumb;
- Ii asezam in tava si ii dam la cuptor pentru 25-30 de minute la 180 grade celsius.
- Se servesc cu mare pofta cu un sos de iaurt cu marar;
- Pentru sos am pus toate ingredientele intr-un blender si am amestecat pana am obtinut un sos omogen si delicios;
Pofta buna!
Cu drag,Anca.
