Tort raw cu fructe de padure

Ingrediente crema:

  • 300g caju hidratate pentru 4 ore sau cu o seara inainte
  • 300g fructe de padure congelate
  • 4 linguri sirop agave
  • 50g unt de cacao

Preparare:

Pentru blat introducem toate ingredientele in vasul unui robot de bucatarie si mixam pana avem o compozitie omogena si lipicioasa.

Punem compozitia intr-o forma de 16cm si apasam bine pe toata suprafata.

Pentru crema stoarcem caju-ul si il clatim bine cu apa.Punem din nou in vasul unui robot de bucatarie caju-ul,fructele de padure si siropul de agave si amestecam bine.La sfarsit se adauga si untul de cacao si se pune amestecul peste blat in forma de tort.

Se lasa la frigider sau in congelator,dupa care se serveste cu mare pofta si fara regrete.

Este foarte satios asa ca o felie va fi mai mult decat suficient sa va satisfaca pofta de dulce.

Ingrediente blat:

  • 150g migdale
  • 100g curmale ( hidratate 30de minute)
  • 50g caise
  • 2 linguri ulei de cocos
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți